ADPU-da MİQ üzrə və Magistraturaya qəbul üzrə növbəti sınaq imtahanı keçirildi

“Təhsil Evi” Tədris Mərkəzinin və Azərbaycan Dövlət Pedoqoji Universitetinin (ADPU) Tədris Departamentinin Məzun, Koordinasiya və Karyera bölməsi ilə əməkdaşlığın nəticəsi olaraq  dekabrın 1-də  universitetdə IV tədris ili  tələbələri üçün Müəllimlərin İşə Qəbulu (MİQ) və Magistraturaya qəbul üzrə sınaq imtahanı keçirildi. Ümumilikdə 200 nəfərdən  çox tələbənin iştirak etdiyi MİQ üzrə sınaq imtahanı üçün 1 saat, Magistraturaya qəbul üzrə sınaq imtahanı üçün isə 180 dəqiqə vaxt verildi. Tələbələr MİQ üzrə sınaq imtahanında 10 kurikulum, 10 məntiq sualını, Magistraturaya qəbul üzrə isə ümumilikdə 100 sualı (məntiq, informatika, ingilis dili) cavablandırdılar. İmtahandan sonra sualların izahlı düzgün cavabları universitetin akt zalında mərkəzimizin peşəkar müəllimləri tərəfindən izah olundu.

[gallery ID=102]