ADPU-da müəllimlərin işə qəbulu üzrə sinaq imtahanı və seminar keçirilib

Dekabrın 23-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Tədris Departamentinin Məzun, Koordinasiya və Karyera bölməsinin müdiri Könül Əsgərovanın təşkilatçılığı və Zəfər kurslarının təşəbbüsü ilə universitetin İbtidai təhsil fakültəsində Müəllimlərin İşə Qəbulu (MİQ) üzrə sinaq imtahanı və seminar keçirilib. Sinaq imtahanında 40 sual ixtisasa, 10 sual metodikaya, 10 sual isə məntiqə aid olmuşdur.

Sınaq imtahanından sonra  tələbələrlə  sınaq imtahanında düşən sualların müzakirəsi aparılıb. Həmçinin İbtidai təhsil fakültəsinin IV tədris ili tələbələri üçün MİQ-lə bağlı seminar təşkil edilib. Seminarda MİQ üzrə ekspert Fuad Məhərrəmov və “Kurikulum” dərsliyinin həmmüəllifi Ceyhunə Yusifova tələbələrə yeniliklər haqqında məlumat veriblər.

Tədbirdə tələbələri maraqlandıran suallar cavablandırılıb.