Professor Fərrux Rüstəmov Milli Təhsil Forumunda çıxış edib

Dekabrın 22-də Qlobal Karyera İnstitutunun təşkilatçılığı, "Study in Azerbaijan" Şirkətinin və Azərbaycan Universitetlər Konsorsiumunun  dəstəyi ilə Odlar Yurdu Universitetində Milli Təhsil Forumu keçirilib. Dünya təhsil sistemində yaşanan yeniliklər, müasir informasiya texnologiyalarının tətbiqi, xarici təcrübənin öyrənilməsi, Azərbaycanda bu istiqamətdə aparılan islahatlar, inkişaf meyilləri Forumun əsas müzakirə mövzuları olub. Yeni fikir və ideyaların yaranma platforması kimi nəzərdə tutulan  Forumda  ADPU-nun İbtidai təhsil fakültəsinin  dekanı, pedaqogika üzrə elmlər doktoru, professor, Əməkdar elm xadimi Fərrux Rüstəmov  “Azərbaycan təhsili:uğurlar, nailiyyətlər və perspektivlər” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib.

[gallery ID=144]