Musiqi, təsviri incəsənət, fiziki tərbiyə və çağırışaqədərki hazırlıq fakültəsinin Elmi Şurasının iclası

Aprelin 5-də  Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Musiqi, təsviri incəsənət, fiziki tərbiyə və çağırışaqədərki hazırlıq fakültəsinin  Elmi Şurasının iclası keçirilib. Elmi Şuranın iclasında təşkilati məsələlərlə bərabər, fakültədə struktur dəyişiklikləri və Elmi Şura üzvlərinin seçkisi ilə bağlı məsələlər müzakirə edilib. Kafedra müdirləri yeni  tədris planlarınin hazırlıq vəziyyəti barədə məlumat veriblər. Fakültə müəllimlərinin universitetin Tədris-Metodiki Şurasına dərs vəsaitlərinin təqdim edilməsi və Kitabxana-İnformasiya Mərkəzinə əlavə olaraq “Musiqi tarixi” dərsliyinin təqdim edilməsi  tövsiyə olunub.

[gallery ID=311]

İclasda fakültənin əməkdaşı Aydın Əfəndiyev 55 illik yubileyi münasibətilə fakültə rəhbərliyi tərəfindən təşəkkürnamə ilə təltif edilib.