ADPU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 96-cı ildönümünə həsr olunan şahmat turniri başa çatıb

Xəbər verdiyimiz kimi, mayın 3-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) II nömrəli tədris binasında universitetin Heydər Əliyev Mərkəzinin xalqımızın ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 96-cı ildönümünə həsr etdiyi “Şahmatın inkişafı və təbliği” layihəsi çərçivəsində şahmat turnirinin açılış mərasimi keçirilib.

Açılış mərasimindən sonra şahmat turniri keçirilib. 16 ən güclü tələbə arasında keçirilən şahmat turnirində 1-ci yeri Bəhrəm Şamiyev, 2-ci yeri Bəxtiyar Aslanov, 3-cü yeri Ramil Ramizov tutub. Qeyd edək ki, I yerin qalibi olan Bəhrəm Şamiyevə 100 manat pul mükafatı və kubok, II yerin qalibi olan Bəxtiyar Aslanova 50 manat pul mükafatı və medal, III yerin qalibi olan Ramil Ramizova 30 manat pul mükafatı və medal verilib. Digər iştirakçılara isə təşəkkürnamələr təqdim edilib.