Korreksiyaedici təlim kafedrası

ADPU-nun Korreksiyaedici təlim kafedrasının müəllimi.

Qısa bioqrafik məlumat

1992 –ci il oktyabr 23-də Oğuz rayonunda anadan olub.

2010-ci ildə Oğuz rayon Padar kənd orta məktəbi bitirib. Subaydır.

Təhsili

Ali təhsillidir. 2014-cü ildə  Azərbaycan Müəllimlər İnstitutunu Psixologiya ixtisası üzrə bitirib. 2016 –cı ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Təhsildə sosial-psixoloji xidmət ixtisası üzrə magistr işi müdafiə edib.

Əmək fəaliyyəti

2017-ci ildən etibarən ADPU-nun Korreksiyaedici təlim kafedrasında müəllimə işləyir.

Apardığı dərslər

- İnklüziv təhsil

- Defektologiya və loqopediyanın əsasları.

Seçilmiş əsərlər

1. 1. “Daun sindromlu uşaqların özünüdərki və onu sürətləndirən amillər”.Ümummilli Lider H.Ə.Əliyevin anadan olmasının 92-ci ildönümünə həsr olunmuş “Xüsusi qayğıya ehtiyacı olan uşaqların cəmiyyət inteqrasiyası və sosial adaptasiyası “ adlı Respublika Elmi Konfransının materialları. Bakı 2015 140-143

2.”Gənclik yaş dövründə milli özünüdərk və vətənpərvərlik hissinin formalaşması əsas amil kimi”. Bədən tərbiyəsi və idman akademiyasının Elmi  xəbərlər jurnalı Bakı 2016.səh207-208

1. 3. “Özünüdərk şəxsiyyətin formalaşmasında əsas amil kimi” Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin magistrlərinin IX Elmi konfransının materialları. Bakı 2016.