Məktəbəqədər təhsil, psixoloji xidmət və korreksiyaedici təlim fakültəsində “Peşəkar psixoloq kimdir” adlı seminar keçirilib

Aprelin 11-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Məktəbəqədər təhsil, psixoloji xidmət və korreksiyaedici təlim fakültəsində Tədris Departamentinin  Məzun, koordinasiya və karyera bölməsi və  Məktəbəqədər təhsil, psixoloji xidmət və korreksiyaedici təlim fakültəsinin birgə əməkdaşlığı ilə Humel Psixologiya Mərkəzinin rəhbəri Taryel Faziloğlunun “Peşəkar psixoloq kimdir?” adlı seminar keçirilib.

[gallery ID=319]

Seminarda fakültənin dekanı, pedaqogika üzrə elmlər doktoru Şəhla Əliyeva, Tədris Departamentinin Məzun, koordinasiya və karyera bölməsinin müdiri Könül Əsgərova, fakültənin tyutoru Səkinə Namazalıyeva və fakültənin “Təhsildə sosial-psixoloji xidmət” ixtisasının tələbələri iştirak ediblər. Seminar iştirakçıların marağına səbəb olub.