Elanlar

“İngilis dilində dinləmə və danışma” kursları

Xarici Dillər Mərkəzi

elan edir

ADPU-nun  I kurs tələbələrinin nəzərinə

01.10.2019-cu il tarixindən

həftənin II və IV günləri

saat 13:30-dan 14:30-a qədər

“İngilis dilində dinləmə və danışma” kursları təşkil olunacaq

Kurslarda iştirak etmək istəyən I kurs tələbələri qeydiyyatdan keçmək üçün ADPU-nun Sahil koprusunda 233-cü otağa müraciət edə bilərlər.

“LOQOPEDİYA” KURSU ÜZRƏ SERTIFIKATLAŞDIRILMIŞ TƏLİIM PROQRAMI

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində “Loqopediya”  üzrə təlim kursuna start verilir. Hədəf loqopediya sahəsində nəzəri və praktik bilikləri bu sahəyə marağı olan və müxtəlif müəssisələrdə fəaliyyət göstərən mütəxəssislərə öyrətməkdir.

Bu məqsədlə, Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin “Xüsusi təhsil” kafedrasının mütəxəssisləri  tərəfindən tədris olunacaq 60 saatlıq proqramın reallaşdırılması nəzərdə tutulmuşdur.

Bu Proqram müəllim bacarıqlarının artırılması layihəsi çərçivəsində ADPU-nun “Davamlı təhsil və innovasiyalar” şöbəsi tərəfindən koordinasiya edilir. Təlimlər 21  oktyabr – 4 noyabr 2019-cu il tarixlərdə ADPU-da (Bakı şəhəri, Həsən Əliyev küçəsi, 104)     keçiriləcəkdir.

İştirak üçün maraqlananlar 20 sentyabr-11 oktyabr 2019-cu il tarixilərində  Bu email ünvanı spambotlardan qorunur. Onu görmək üçün JavaScripti qoşmaq lazımdır. elektron ünvanda qeydiyyatdan keçə bilərlər. İştirakçıların seçimi zamanı defektologiya sahəsində çalışan, inklüziv təhsillə maraqlanan və bu sahədə öz təhsilini, səriştələrini artırmaq istəyən şəxslərə üstünlük veriləcəkdir.

Təlim ödənişlidir.

Əlaqə nömrəsi: (012) 465 29 76

Аzərbаycаn Dövlət Pedaqoji Univеrsitеti bоş оlаn vəzifələri tutmаq üçün müsаbiqə еlаn еdir

Abiyeva Gülnar Ağabala qızı

Baş müəllim

Əlaqə nömrəsi: (055) 876 03 03

Qısa bioqrafik məlumat

• 1969-cü ildə 19 dekabr Quba rayonunda anadan olub.
  • Evlidir, 2 övladı, 2 nəvəsi var.
  • 1986-cı ildə Bakı şəhəri257 nömrəli orta məktəbin 10-cu sinifini bitirib.
  • 1988-ci ildə  Bakı Dövlət Universitetinin “Mexanika riyaziyyat” fakültəsinə qəbul olub, 1994-cü ildə bitirib.

Təhsili, elmi dərəcəsi, elmi adı və fəxri adı

• Ali təhsillidir.
  • Baş müəllimdir.

Əmək fəaliyyəti

• 2003-cü ildən  Azərbaycan Dövlət Pedoqoji Universitetində müəllim vəzifəsində işləyir.
  • 2016-cı ildən baş müəllimdir.

Apardığı dərslər

• Riyaziyyatın ibtidai kursun nəzəri əsasları
  • Riyaziyyatın ibtidai kursunun tədrisi metodikası
  • Sadə riyazi təsəvvürlərin formalaşdırılması metodikası