Texnologiya və onun tədrisi metodikası kafedrası

İbrahimova Sevinc Əmrah qızı (müəllim)

• “Texnologiya və onun tədrisi metodikası” kafedrasının müəllimi

Qısa bioqrafik məlumat:

• 14 iyun 1970-ci ildə Bakı şəhərində anadan olub.
  • Ailəlidir. 3 övladı var.

Təhsili və elmi dərəcəsi:

• Ali təhsillidir.
  • 1989-1995-ci illərdə M.Əzizbəyov adına Neft və kimya institutunun “Kimya-texnologiya” fakültəsinə daxil olmuş, “Mühəndis kimyaçı texnoloq” ixtisası üzrə bitirmişdir.

Əmək fəaliyyəti

• 1991-1999-cu illərdə N.Tusi adına APU-nun “Ümumi texniki fənlər” kafedrasında laborant vəzifəsində fəaliyyət göstərmişdir.
  • 1999-2004-cü illərdə ADPU-nun “İstehsalatın əsasları” kafedrasında laboratoriya müdiri vəzifəsinə keçirilmişdir.
  • 2004-2007-ci illərdə ADPU-nun “İstehsalatın əsasları” kafedrasına 0.5 ştat müəllim vəzifəsinə təyin edilmişdir.
  • 2007-2016-cı illərdə ADPU-nun “İstehsalatın əsasları” kafedrasında tam ştat müəllim vəzifəsinə keçirilmişdir.
  • 2016-cı ildən “Texnologiya və onun tədrisi metodikası” kafedrasında müəllim vəzifəsində çalışır.

Tədris etdiyi fənlər:

• Peşə hazırlığı və texniki yaradıcılıq
  • Materialların hazırlanması texnologiyaları

Elmi əsərləri:

• 8 elmi nəşri, 2 dərs vəsaiti, 2 proqramın müəllifidir.

Tədqiqat sahəsi:

• Müasir dövrdə Peşə seçimi və istehsalatın əsasları fənninin tədrisinin xüsusiyyətlərinin araşdırılması.

Seçilmiş əsərləri:

• Oduncaq maşın tikinti və digər konstruksiya hissələrinin istehsalatında gələcəyin materialıdır. ADPU-nun xəbərləri Bakı-2004 №3 səh.38-43

Kitabları:

• Metal məmulatların hazırlanma texnologiyaları Bakı-2010