Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrası

ADPU – nun “Yaş və pedaqoji psixologiya” kafedrasının müəllimi.

QISA BİOQRAFİK MƏLUMAT

1974 – cü ildə Ermənistan Respublikasının Qafan rayonunda anadan olub. 1992 – ci ildə Bakı şəhəri 155 saylı orta məktəbi bitirib.

TƏHSİLİ

Ali təhsillidir. 1994 – cü ildə Tusi adına Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin “Pedaqogika və psixologiya” fakültəsinə daxil olub. 1999 – cu ildə həmin universiteti bitirib. 1999 –cü il ADPU – da “İbtidai sinif müəllimliyi” ixtisasını bitirib. 2000 – 2002 – ci ildə ADPU – nun magistratura şöbəsinə daxil olub. 2002 – ci ildə “Ümumi psixologiya” ixtisasını bitirib. 2005 – ci ildən ADPU- nun dissertantıdır.

ƏMƏK FƏALİYYƏTİ

• 1992 – 1995 - Bakı şəhəri 4 saylı Təmir – tikinti idarəsində kadrlar şöbəsinin inspektoru işləyib.
  • 1995 – 1997 - Bakı şəhəri 10 saylı rayonlararası Təmir Tikinti trestində kadrlar şöbəsinin rəisi vəzifəsində işləyib.
  • 1997 – 2000 - ADPU – nun Tədris – metodik şöbəsində qiyabi şöbə üzrə metodisti işləyib.
  • 2001 – ci ildən bu günə qədər Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrasında müəllim işləyir.

APARDIĞI DƏRSLƏR

• Ümumi psixologiya
  • Pedaqoji psixologiya
  • Psixoloji xidmət