Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrası

ADPU-nun Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrasının müəllimi.

Qısa bioqrafik məlumat

1985 –ci il avqustun 10-da Ağdam rayonunda anadan olub.

2001-ci ildə Bakı şəhəri 297 saylı orta məktəbi bitirib. Ailəlidir.

Təhsili

Ali təhsillidir. 2005-i ildə Bakı Dövlət Universitetini Psixologiya ixtisası üzrə bitirib.2007-ci ildə BDU-da  magistraturanı Ümumi Psixologiya ixtisası üzrə bitirib. 21 adda elmi məqalə və tezisin, o cümlədən 1 metodik vəsaitin müəllifidir.

Əmək fəaliyyəti

2007-2009-cu illərdə Azərbaycan Müəllimlər İstitutunda baş laborant, 2009-2016-ci illərdə isə müəllim vəzifəsində çalışıb.

2016-ci ilin sentyabr ayindan Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində müəllim kimi çalışır.

Apardığı dərslər

- Pedaqoji psixologiya

- Yaş psixologiyası

- Psixoterapiya