Virtual-Universitet

ADPU-nun əməkdaşları beynəlxalq konqresdə iştirak ediblər

Oktyabrın 12-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) rektoru, professor Cəfər Cəfərov Qubaya səfəri çərçivəsində ADPU-nun Quba Filialının kollektivi ilə görüşüb.

Görüşdə çıxış edən filialın direktoru, dosent Yusif Alıyev rektor Cəfər Cəfərovu kollektiv adından salamlayıb, ADPU-ya və universitetin filiallarına, ümumiyyətlə təhsilimizin inkişafına göstərdiyi diqqət və qayğıya görə öz təşəkkürünü bildirib. Qeyd edib ki, filialın bütün kollektivinin gücünü, potensialını Azərbaycan təhsilinin inkişafı üçün səfərbər edərək bölgədə təhsilin, elmin inkişafına nail olunacaq.

Daha sonra rektor Cəfər Cəfərov filialın kollektivini salamlayaraq ölkə təhsilinin qarşısında duran böyük işlərdən, Azərbaycan təhsilinin dünya təhsilinə inteqrasiyasından danışaraq dövrün təhsil trendlərinin tələblərindən danışıb. Sonra filialda həyata keçiriləcək yeni layihələrlə bağlı filialın kollektivinə və filialın direktoru Y.Alıyevə uğurlar arzulayaraq, kollektivi bütün işlərdə inkişafnaminə sıx birləşməyə çağırıb.

Daha sonra filialın Tərbiyə işləri üzrə direktor müavini Aysel Şeydayeva, Pedaqoji və ictimai fənlər kafedrasının müdiri, tarix üzrə fəlsəfə doktoru Elnur Nəsirov, Pedaqoji fakültənin dekan müavini Nübar Bayramova çıxış edərək təhsilimizə, filiallara, gənc alimlərə, tələbələrə universitetin rəhbərliyi tərəfindən göstərilən diqqət və qayğıya görə öz təşəkkürlərini bildirərək, filiala yeni təyin olunan direktor Y.Alıyevin fəaliyyətinin, innovativ ideyalara açıq olmasının və idarəetməsinin kollektiv tərəfindən alqışlandığını diqqətə çatdırıblar.

Sonra rektor Quba filialının inzibati binasıda tədris otaqlarını, yeni istifadəyə verilmiş Kompüter sinfini, idman və konfrans zallarını gəzərək öz ideya, təklif, tapşırıq və tövsiyələrini bildirib.

Sonda xatirə şəkli çəkdirilib.