ADPU-nun Cəlilabad Filialında 5 Oktyabr-Beynəlxalq Müəllimlər Günü ilə bağlı tədbir keçirilib

Oktyabrın 4-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Cəlilabad Filialında Beynəlxalq Müəllimlər Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib. Tədbirdə filialın direktoru, direktor müavini, pedaqoji fakültə dekanı, TGT və TEC-in sədrləri, professor-müəllim heyəti, tələbələr iştirak ediblər.

[gallery ID=388]

Tədbiri giriş sözü ilə açaraq filialın direktoru, dosent Xudayar Sultanlı müqəddəs peşə bayramı münasibətilə filialın professor-müəllim heyətini və tələbələri təbrik edib. Dövlətin təhsil və gənclər siyasətinin həyata keçirilməsində məllimlərin rolunu vurğulayıb. Tələbələrə öz ixtisaslarına dövrün tələbləri səviyyəsində yiyələnmələri barədə tövsiyələr verib.

Daha sonra direktor müavini Eyvaz Məmmədov, Pedaqoji fakültənin dekanı Mənzilə Rəhimova, dosent Nurəngiz Rzayeva, baş müəllim Şöhrət Namazova, baş müəllim Tofiq İsgəndərov və başqaları çıxış edərək öz təbriklərini çatdırıblar.

Bədii hissədə filialın tələbələri şeir və musiqi nömrələri ilə  tədbiri davam etdiriblər.

Tədbirdə filialın ictimai-siyasi həyatındakı roluna, elmi-pedaqoji fəaliyyətindəki uğurlarına görə və Beynəlxalq Müəllimlər Günü münasibətilə bir qrup müəllim  və tələbələr  fəxri fərmanla təltif olunub.