Virtual-Universitet

Mayın 10-da Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (ADPU) Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) və Məktəbəqədər təhsil fakültəsi Tələbə Həmkarlar Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 97-ci ildönümünə həsr edilmiş Zoom proqramında tədbir keçirilib. Tədbirdə Sosial və humanitar məsələlər üzrə prorektor professor Fikrət Rzayev, fakültənin müəllim və tələbələri iştirak edib. Tədbirdə dosent Nailə Hüseynova, dosent Museyib İlyasov və tələbələr çıxış edib. Sonra tələbələrin hazırladığı Ulu öndər Heydər Əliyevin sözlərindən ibarət videoçarx nümayiş etdirilib və Fəxriyyə Nəcəflinin Ümummilli lider Heydər Əliyevə həsr olunmuş təqdimatı, Şəbinur Aslanovanın "Sən qalib gələcəksən" şeiri səsləndirilib. Tədbir Mədinə Həsənovanın ifasında "Xalq Heydər söyləyəcək" adlı mahnı ilə sonlanıb.