Riyaziyyat fakültəsi

Şirinova (İsayeva) Mərziyyə Cəmal qızı

ADPU-nun Riyaziyyat  və İnformatika fakültəsinin

Kompüter operatoru vəzifəsində çalışır.

İş telefonu: +(994)12 493-33-69

Mob.

QISA  BİOQRAFİK  MƏLUMAT

•  07 aprel 1980-ci ildə Sabirabad rayonunda anadan olmuşdur.
  • YAP-nın üzvüdir. Evli.

TƏHSİLİ, ELMİ  DƏRƏCƏSİ  VƏ  ELMİ  ADLARI

• 1987-ci ildə Sabirabad rayon N.Ə.Almazov adına tam orta məktəbin 1-ci sinifinə gedib.
  • 1997-ci ildə həmin məktəbi bitirmişdir.
  • 1999-cu ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Pedaqoji fakültəsinin “İbtidai təhsilin   pedaqogika və metodikası” ixtisasına qəbul olub.
  • 2004-cü ildə həmin fakültənin məzunu olmuşdur.

ƏMƏK  FƏALİYYƏTİ

• 01.11.1999-cu ildən 15.09.2004-cü illər ərzində Sabirabad rayon N.Ə.Almazov adına tam orta məktəbində “Uşaq birliyi”-nin rəhbəri vəzifəsində çalışıb..
  • 15.09.2004-cü ildən Sabirabad rayon N.Ə.Almazov adına tam orta məktəbində öz ixtisası üzrə müəllim vəzifəsində çalışıb.
  • 21.11.2008-ci ildən Riyaziyyat və informatika fakültəsinin Kompüter operatoru vəzifəsində çalışır və eyni zamanda Riyaziyyat və informatika fakültəsinin Qızıl Aypara Cəmiyyətinin sədridir:

İKT BİLİKLƏR

• 12.02.2008-14.04.2008-ci ildə fərdi kompüterin istifadəsi üzrə Windows Microsoft office, Word, Excel, proqramları ilə işləmək təcrübəsi üzrə kurs keçərək Sertifikat əldə etmişdir.

XARİCİ DİL BİLİKLƏRİ

• Türk dili – yaxşı