Virtual-Universitet

“SİNFİN İDARƏ EDİLMƏSİ”

TƏLİM PROQRAMINA QƏBUL ELAN EDİR

Təlimin məzmunu:

• Sinfin idarə edilməsinə giriş: Sinifdə öyrənmə prosesini dəstəkləyən mühitin yaradılması
  • Sinfin effektli idarə olunması üçün dərs ilinin əvvəlindən etibarən lazım olan sinif prosedurlarının təşkili
  • Şagird davranışının idarə olunması
  • Fəallaşdırma məşqlərinin əhəmiyyəti
  • İnklüziv siniflərdə dərs planlaşdırılmasına verilən tələblər

Təlimlər praktik əsaslarla, müasir, interaktiv metod və strategiyalardan istifadə edərək, formativ qiymətləndirmə apararaq həyata keçiriləcək. Müdavimlər hər  təlim günün sonunda  keçirilən mövzular üzrə refleksiya edəcəklər.

9–13 sentyabr 2020-ci il tarixlərdə ödənişli əsaslarla keçiriləcək 30 saatlıq onlayn təlim ZOOM proqramı vasitəsilə təşkil olunur. Təlimi müvəffəqiyyətlə bitirən iştirakçılara sertifikat təqdim olunur.

Təlimlərdə iştirak edən ADPU, filial və ADPK nümayəndələrinə, eləcə də, eyni müəssisədən iştirakçıların sayı on nəfərdən çox olduqda ödənişə 15% güzəşt nəzərdə tutulur.

Təlimçi:    Gülşən Eminova

Saat:  10:00-13:00