Virtual-Universitet

Əməyin texnologiyası kafedrası

Hüseynova Sənayə Mövcud qızı (böyük laborant)

• “Texnologiya və onun tədrisi metodikası” kafedrasında laboratoriyanın  böyük laborantı

Qısa bioqrafik məlumat:

• 10 may 1954-cü ildə Kürdəmir rayonunun Çöhranlı kəndində anadan olub.
  • Ailəlidir. 2 övladı var.

Təhsili və elmi dərəcəsi:

• Ali təhsillidir
  • 1971-cü ildə orta məktəbi bitirmişdir.
  • 1972-1977-ci illərdə V.İ.Lenin adına APİ-nin “Ümumi texniki fənlər və fizika” fakültəsinə daxil olmuş, “Ümumi texniki fənlər və fizika” ixtisası üzrə bitirmişdir.

Əmək fəaliyyəti

• 1977-1978-ci illərdə Ağdaş rayonunun Ərəbocaq kənd orta məktəbində təyinat üzrə fizika müəllimi işləmişdir.
  • 1988-1989-cu illərdə Tədris kurs kombinatında dispetçer vəzifəsində fəaliyyət göstərmişdir.
  • 1989-1990-cı illərdə indiki APİ-nin “ÜTF” kafedrasında laborant vəzifəsində fəaliyyət göstərmişdir.
  • 1990-1994-cü illərdə APİ-nin “ÜTF” kafedrasında baş laborant vəzifəsində fəaliyyət göstərmişdir.
  • 1994-2016-cı illərdə ADPU-nun “İstehsalatın əsasları” kafedrasında böyük laborant vəzifəsində fəaliyyət göstərmişdir.
  • 2016-cı ildən “Texnologiya və onun tədrisi metodikası” kafedrasında böyük laborant vəzifəsində çalışır.

Elmi əsərləri:

• 5 məqalənin müəllifidir.