Virtual-Universitet

Əməyin texnologiyası kafedrası

* Texnologiya və onun tədrisi metodikası” kafedrasının dosentidir(dosent)

Qısa bioqrafik məlumat:

* 3 dekabr 1939-cu ildə Bakı şəhərində anadan olmuşdur. .

* Ailəlidir. Iki övladı var.

Təhsili və elmi dərəcəsi:

* Ali təhsillidir. Dosent.

* 1958-ci ildə orta məktəbi bitirmişdir.

Əmək fəaliyyəti:

* 1958-1963 V.İ.Lenin adına Azərbaycan Dövlət Pedaqoji İnstitutuna daxil olub, “Fizika və ümumi texniki fənlər” ixtisasını bitirmişdir.

* 1963-cü ildən V.İ.Lenin adına Azərbaycan Pedaqoji İnstitutunun “İstehsalatın əsasları” kafedrasında laborant, sonra isə baş laborant vəzifəsində çalışmışdır.

* 1969-cu ildə “İstehsalatın əsasları” kafedrasına müsabiqə yolu ilə müəllim, 1972-ci ildən isə baş müəllim vəzifəsinə seçilmişdir.

* Rusiya Federasiyasının “Ali məktəb, elm və texnika nazirliyinin” 18 mart 1993-cü il tarixli 315 d saylı qərarı ilə “Ümumtexniki fənlərin tədrisi metodikası üzrə dosent elmi dərəcəsinə layiq görülmüşdür.

* 2012-ci ildə texnologiya fənn kurikulumunun tətbiqi ilə əlaqədar təşkil olunmuş “Öyrədənlərin öyrədəni” təlim kursunda” “Təlimçi” statusu almışdır.

* 15 sentyabr 2017-ci il tarixdən 15 sentyabr 2022-ci il tarixədək 5 il müddətinə “Texnologiya və onun tədrisi metodikası” kafedrasına dosent təyin edilmişdir.

Tədris etdiyi fənlər:

* Texnologiya fənninin tədrisi metodikası.

Elmi əsərləri:

* 13 proqram, 3 metodik tövsiyyə, 43 elmi məqalə müəllifidir.

Tədqiqat sahəsi:

* Müasir dövrdə texnologiya fənnin tədrisinin xüsusiyyətlərinin araşdırılması.