Virtual-Universitet

Heydərova Yeganə Vahid qızı

Müəllim

Qısa bioqrafik məlumat

1977-ci ilin sentyabr ayının 26-da  Bakı şəhərində anadan olub.

1984 -cü ilrdə Bakı şəhəri Nərimanov rayonu 82  saylı  orta məktəbdə ilk  Təhsilini alıb.

1994-cü ildə Sabunçu rayonu  252 saylı orta məktəbi bitirib

Ailəlidir. 2 övladı var.

Təhsili, elmi dərəcəsi və elmi adı

1994-cü ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Biologiya fakültəsinə daxil olub,   1998-ci ildə həmin fakültənin  bakalvr  pilləsini  bitirib.

1998 - 2000-ci illərdə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin  Biologiya fakültəsin “ İnsan və heyvan fiziologiyası”  ixtisası üzrə  magistr pilləsində təhsil alıb.

Əmək fəaliyyəti

2000-cı ildə ADPU-nun "İnsan və heyvan fiziologiyası" kafedrasında böyük laborant vəzifəsində çalışıb

2006 – ci  ildən  isə  ADPU – nun  “ İnsan və heyvan fiziologiyası”  kafedrasında  müəllim  kimi  çalışır.

Tədris etdiyi fənlər:

İnsan və heyvan fiziologiyası, Mərkəzi  sinir  sisteminin fiziologiyası, İnsan  anatomiyası, Biofizika.