Virtual-Universitet

Fiziologiya kafedrası

Məmmədova Fəzilə Əliəsgər qızı

Insan və heyvan fiziologiyası kafedrasının baş müəllimi

Qısa bioqrafik məlumat

• 1951-ci il dekabırın 24-də Bakı şəhərində anadan olub.
  • 1969-cu ildə Bakı şəhəri 199 saylı məktəbi bitirib.
  • ailəlidir, 2 övladı var

Təhsili, elmi dərəcəsi

• Ali təhsillidir. 1974-cü ildə N.Nərimanov adına Azərbaycan Dövlət Tibb İnstitutunun əczaçılıq fakültəsini bitirib.

Əmək fəaliyyəti

• 1974-cü ildə Sumqayıt şəhəri 353-cü aptekdə assistent vəzifəsində işləyib.
  • 10.11.1974 tarixindən 6.08.1975 tarixinə qədər Bakı şəhəri 15№-li aptekdə assistent işləyib.
  • 1979-cu ildən saathesabı yolu ilə V.İ.Lenin adına APİ-da "Mülki müdafiə" kafedrasında müəllim vəzifəsində çalışıb.
  • 1982-ci ildə V.İ.Lenin adına APİ-da "Mülki müdafiə" kafedrasında 0,5 ştat müəllim vəzifəsinə təyin olunub.
  • 1989-cu ildə tam ştat müəllim vəzifəsinə keçirilib.
  • 1990-2017-ci illərdə müsabiqədən keçdiyi üçün həmin kafedrada baş müəllim vəzifəsini tutub
  • 2017-ci ildən "İnsan və heyvan fiziologiyası" afedrasında baş müəllim vəzifəsində çalışır.
  • Apardığı dərslər: Mülki müdafiə və tibbi biliklərin əsasları 1 və Mülki müdafiə və tibbi biliklərin əsasları 2
  • 18 elmi əsərin müəllifidir

Mammadova Fazila Aliasgar

Senior teacher in the Department of Human and Animal Physiology