Virtual-Universitet

Hüseynova Leyla Məmməd qızı

Biologiya üzrə fəlsəfə doktoru. Müəllim

Qısa bioqrafik məlumat

● 07.02.1979-cu ildə Kəlbəcər rayonunda anadan olmuşdur.

●1996 –cı ildə Kəlbəcər rayon 25 saylı orta məktəbi bitirmişdir.

● Evlidir ,2 övladı var.

Təhsili ,elmi dərəcəsi

1996-ci ildə ADPU-nun Biologiya fakültəsi Biologiya müəllimi ixtisasına qəbul olunmuşdur

●2004-2006-ci illərdə ADPU-nun İnsan və heyvan fiziologiyası istiqaməti üzrə mağistraturanı bitirmişdir.

●2009-2013-cü illərdə ADPU-da İnsan və heyvan fiziologiyası ixtisası üzrə doktoranturanı bitirmişdir.

●2017-ci ildə dissertasiya işini müdafiə edərək biologiya üzrə fəlsəfə doktoru adını almışdır.

Əmək fəaliyyəti

●2008-ci ildə ADPU-nun Biologiya və onun tədrisi metodikası kafedrasına böyük laborant vəzifəsinə işə düzəlmişdir.

●2009-cu ildən ADPU-nun İnsan və heyvan fiziologiyası kafedrasına müəllim vəzifəsində işləyir.

●Apardığı dərslər: Histologiya ,İnsan anatomiyası,İnsan və heyvan fiziologiyası,Uşağın anatomiyası və fiziologiyası

Tədqiqat sahəsi

Postnatal ontogenezdə baş beyin strukturlarinda piruvatkinazanin aktivliyinə bəzi stress amillərin təsiri

18 elmi məqalə və tezis müəllifidir