Virtual-Universitet

Ümumi kimya və kimyanın tədrisi texnologiyası kafedrası

Kimya fakultəsinin “Ümumi kimya və kimyanın tədrisi   metodikası” kafedrasının böyük laborantı.

Qısa bioqrafik məlumat.

• 1985-ci il martın 16-da Bakı şəhərində anadan olub.
  • 2003-cü il Bakı şəhəri Suraxanı rayonu Ə.Məmmədov adına 101 nömrəli tam orta məktəbi bitirib.
  • Evlidir, iki övladı var.

Təhsili, elmi dərəcəsi və elmi adı.

• Ali təhsillidir.2007-ci ildə BDU-nun Kimya fakultəsinin bakalavr pilləsini fərqlənmə diplomu ilə bitirib.
  • 2008-ci ildə BDU-nun Kimya fakultəsinin Elektrokimya ixtisası üzrə magistr dərəcəsi alıb.

Əmək fəaliyyəti.

2017-ci ildən ADPU-nun Kimya fakultəsinin “Ümumi kimya və KTM” kafedrasının böyük laborantı vəzifəsində çalışır.

Seçilmiş əsərləri.

• Babanlı M.B., Mövsümova A.X., DaşdıyevaQ.B.Термодинамические свойства термодимитоподобны тройных фаз в системе Sn-Bi-Te.//7-й семинар СОРАН-УРОРАН Термодинамика и материаловедение.
  • Babanlı M.B.,Cəfərov Y.İ.,Mövsümova A.X. SnBi4Te7 və PbBi4Ye7 birləşmələrinin termodinamik xassələrinin EHQ üsulu ilə tətqiqi// “Kimya və ekologiyanın aktual problemləri