Virtual-Universitet

ÜMUMİ TƏHSİLİN DÖVLƏT STANDARTLARI VƏ PROQRAMLARININ (KURİKULUMLARIN) ÖYRƏDİLMƏSİ VƏ TƏTBİQİ” ÜZRƏ TƏLİM PROQRAMINA QƏBUL ELAN EDİR

Təlim proqramının təşkilində məqsəd müxtəlif təlim vəziyyətlərində problemi həll edib düzgün qərar vermək bacarıqlarını təkmilləşdirmək, vacib olan çətinlikləri dəf etmək üçün lazım olan strategiyaları düzgün seçərək təhsilalanların məmnunluğuna nail olmaq, peşə bacarıqlarını artırmaqla yüksək kadr hazırlığı siyasətinə töhfə verməkdir.

Proqramın tədris modulları:

• Təhsilin ümumi məsələləri – təhsil sənədləri, təlim-tərbiyə məsələləri
  • Fənn kurikulumları, təhsil standartları
  • Pedaqoji prosesin xüsusiyyətləri, tədris prosesinin pedaqoji və psixoloji problemləri
  • Fənn kurikulumunda təlim strategiyaları, planlaşdırma, öyrənmə mühiti
  • Qiymətləndirmə konsepsiyası, fənn kurikulumunda qiymətləndirmə

42 saatlıq onlayn təlim (ZOOM proqramı vasitəsilə) 05–11 sentyabr 2020-ci il tarixlərdə ödənişli əsaslarla təşkil olunur.

Təlimi müvəffəqiyyətlə bitirən iştirakçılara sertifikat verilir.

Təlim Təhsil Nazirliyinin MİQ və Sertifikasiya proqramına istinadən hazırlanıb.

Təlimçilər:   * Fəridə Hüseynova         *Gülşən Novruzova       *Dilguşə Süleymanova

Təlimin vaxtı:  11:00-15:00

WhatsApp:  (+99450) 210-42-74