Virtual-Universitet

Elanlar

TƏHSİL İXTİSASI ÜZRƏ MAGİSTRATURADA BEYNƏLXALQ İKİLİ DİPLOM PROQRAMI

2w

ADPU və Corc Vaşinqton Universiteti arasında ikili diplom proqramı üzrə sənəd qəbulunun müddəti uzadılıb

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (ADPU) və ABŞ-ın Corc Vaşinqton Universiteti arasında imzalanan ikili diplom proqramı çərçivəsində 2020-2021-ci tədris ili üzrə magistratura səviyyəsinə sənəd qəbulunun müddəti dəyişdirilib. Müddət 20 may 2020-ci il tarixinədək uzadılıb.

Məlumat üçün bildiririk ki, sözügedən proqram üzrə cari ilin 13 mart tarixində sənəd qəbulu barədə elan verilmişdi.

Magistratura səviyyəsində təhsil iki il müddətində və ingilis dilində aparılacaq.

İkili diplom proqramı ilə bağlı ətraflı məlumatlarla elan vasitəsilə tanış ola bilərsiniz.

ADPU və Corc Vaşinqton Universiteti arasında ikili diplom proqramı üzrə oxumaq istəyənlərin nəzərinə

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (ADPU) və ABŞ-ın Corc Vaşinqton Universiteti arasında imzalanan ikili diplom proqramı çərçivəsində 2020-2021-ci tədris ili üzrə magistratura səviyyəsinə qəbula start verilir.

Sözügedən ikili diplom proqramı çərçivəsində təhsil almaq istəyənlər 15 aprel 2020-ci il tarixinədək müraciət etməlidirlər.

İkili diplom proqramı ilə bağlı əlavə məlumatlarla elan vasitəsilə tanış ola bilərsiniz.

Məmmədova İsmət Məmməd qızı

İbtidai Təhsil Pedaqogikasi və Metodikasi  kafedrasinin dosenti, pedaqogika üzrə fəlsəfə doktoru

Qisa bioqrafik məlumat

1954-cü ildə 20 noyabr naxçivan şəhərində anadan olub.Ailəlidir.İki övladi var.

Təhsili və elmi dərəcəsi

Ali təhsillidir, dosent, pedaqogika üzrə fəlsəfə doktorudur.

1978-ci ildə Naxçivan Dövlət Univeristetinin Azərbaycan dili və ədəbiyyat ixtisasini bitirmişdir.

Əmək fəaliyyəti

1973-cü ildən Naxçivan Dövlət Univeristetində dəftərxana və kabinə müdiri,

1994-cü ildən Pedaqogika kafedrasinda baş laborant,baş müəllim vəzifəsində çalişir.

2001-ci ildən Naxçivan Dövlət Universitetində pedaqoqika kafedrasında dosent.

2002-ci ildən ADPU- da  İbtidai pedaqogika və metodika kafedrasında dosent

Tədris etdiyi fənn

1 -Pedaqogika tarixi

2-Müəllim ixtisasina giriş

3-Sosial pedaqoqika

Tədqiqat sahəsi

2-dərs vəsaiti,4-metodik vəsait,4-proqram,45-elmi məqalə,17-məruzə və tezisin müəllifidir.