Virtual-Universitet

Elanlar

TƏHSİL İXTİSASI ÜZRƏ MAGİSTRATURADA BEYNƏLXALQ İKİLİ DİPLOM PROQRAMI

2w

ADPU və Corc Vaşinqton Universiteti arasında ikili diplom proqramı üzrə sənəd qəbulunun müddəti uzadılıb

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (ADPU) və ABŞ-ın Corc Vaşinqton Universiteti arasında imzalanan ikili diplom proqramı çərçivəsində 2020-2021-ci tədris ili üzrə magistratura səviyyəsinə sənəd qəbulunun müddəti dəyişdirilib. Müddət 20 may 2020-ci il tarixinədək uzadılıb.

Məlumat üçün bildiririk ki, sözügedən proqram üzrə cari ilin 13 mart tarixində sənəd qəbulu barədə elan verilmişdi.

Magistratura səviyyəsində təhsil iki il müddətində və ingilis dilində aparılacaq.

İkili diplom proqramı ilə bağlı ətraflı məlumatlarla elan vasitəsilə tanış ola bilərsiniz.

ADPU və Corc Vaşinqton Universiteti arasında ikili diplom proqramı üzrə oxumaq istəyənlərin nəzərinə

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (ADPU) və ABŞ-ın Corc Vaşinqton Universiteti arasında imzalanan ikili diplom proqramı çərçivəsində 2020-2021-ci tədris ili üzrə magistratura səviyyəsinə qəbula start verilir.

Sözügedən ikili diplom proqramı çərçivəsində təhsil almaq istəyənlər 15 aprel 2020-ci il tarixinədək müraciət etməlidirlər.

İkili diplom proqramı ilə bağlı əlavə məlumatlarla elan vasitəsilə tanış ola bilərsiniz.

Qasımova Flora Bayram qızı

1958-ci ildə 12 sentyabrda ziyalı ailə­sin­də  anadan olmuşdur.

1975-ci ildə V.İ.Lenin ad. APİ-nin (ADPU) riyaziyyat fakültəsinə daxil olmuşdur.

1979-cu ildə APİ (ADPU) bitirmişdir.

Ali təhsillidir.

Ailəlidir. İki övladı var.

Əmək fəaliyyəti

1982-1997-ci illərəd V.İ.lenin adına APİ (ADPU) b/laborant

1997-2003—cü illərdə ADPU-nun ibtidai təhsilin pedaqogikası və metodikası kafedrasında müəllim, 2003-cü ildən hal – hazıra kimi həmin kafedranını baş müəllimi kimi fəaliyyət göstərir.