+994124930032    [email protected]   Abiturient

Tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr şöbəsi

telebelerleis

Haqqında
Əlaqə
Əməkdaşları

Şöbə Azərbaycan Respublikasının konstitusiyasının və qanunlarının tələblərinə uyğun olaraq universitet daxili və universitetdən kənar mədəni-kütləvi tədbirlər həyata keçirir, tələbələrlə işin qurulmasına dəstək olur, təhsil sahəsində və beynəlxalq əməkdaşlıq sahəsində qazanılan uğurların kütləvi informasiya vasitələrində işıqlandırılmasını təmin edir. Dövlət  qurumları və qeyri-hökumət  təşkilatlari  ilə qarşılıqlı  əmakdaşlıq  çərçivəsində  tədbir  və layihələrin keçirilməsi. ADPU-da, ADPU-nun filiallarında və ADPU-nun nəzdində fəaliyyət göstərən Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Kollecində fəaliyyət  göstərən  ictimai təşkilatlar ilə  qarşılıqlı  əlaqələr  və  onların fəaliyyətlərinin tənzimlənməsi Mədəni-kütləvi   tədbirlərin  keçirilməsinə  dair  planın  tutulması, həyata keçirilməsi və kütləvi informasiya vasitələrində işıqlandırılması. Sosial  və  ictimai  problemi  olan  tələbələrin  araşdırılması  və  onlara  mümkün  dəstəyin göstərilməsi.

Strukturun yerləşdiyi inzibati bina: Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (Səbail korpusu)

Otaq nömrəsi: 208 - 101

Ünvan məlumatları

Üzeyir Hacıbəyli, 68, Bakı, Səbail, AZ1000