Riyaziyyat fakültəsi

ABBASOVA YULIYA QABIL QIZI 1988-ci il 17 mayda Rusiya Federasiyası Penza şəhərində anadan olmuşdur. 1995-2006-cı illərdə Bakı şəhəri, Sabunçu rayonu Bakıxanov Qəsəbəsi 271 saylı orta məktəbində orta təhsilini başa vurub. Y.Q.Abbasova 2006-cı ildə ADPU-nun “Riyaziyyat” fakültəsinin “Riyaziyyat və informatika”  ixtisasına daxil olmuş və 2011-ci ildə ADPU-nun “Cəbr və topologiya” ixtisası üzrə magistraturaya daxil olub. 2014-cü ildə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Riyaziyyat və Mexanika İnstitutunda “Diferensial tənliklər” ixtisasından fəlsəfə proqramı üzrə doktoranturaya qəbul olunmuşdur.

2014-cü ilin sentyabr ayında ADPU-da “Tyutor işinin təşkili” üzrə iki aylıq kursu bitirdikdən sonra tyutor vəzifəsinə qəbul edilmişdir.

Azərbaycan, türk, rus, ingilis dillərini bilir.

Subaydır.