Azərbaycan coğrafiyası və coğrafiyanın tədrisi texnologiyası kafedrası

ADPU-nun İqtisadi coğrafiya və Coğrafiyanın tədrisi metodikası kafedrasının müəllimi.

İş telefonu:(012)  4653577

Qısa bioqrafik məlumat.

1983-cü il sentyabrın 2-də Quba rayonunda anadan olub.

2000-ci ildə Bakı şəhəri 245 saylı orta məktəbi bitirib. Subaydır, 2 oğlu var.

Təhsili:

Ali təhsillidir. 2004-cü ildə Bakı Dövlət Universitetini Coğrafiyaçı, Coğrafiya müəllimi ixitsası üzrə bitirib.

2007-ci ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində Landşaftşünaslıq ixtisası üzrə magistr dərəcəsi alıb.

2014-cü ildən Xəzər Universitetində Təhsilin təşkili və planlaşdırılması ixtisası üzrə fəlsəfə doktorluğu üzrə  təhsil alır.

Əmək fəaliyyəti:

2008-ci ilin fevralından bugünədək ADPU-da İqtisadi coğrafiya və Coğrafiyanın tədrisi metodikası kafedrasında müəllim vəzifəsində çalışır

2008 ci ildə (fevral-iyun) Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində Turizm ixtisası fənləri kafedrasında saat hesabı qaydada müəllim vəzifəsində çalışıb.

2007-2008-ci illərdə ADPU-da İqtisadi coğrafiya və Coğrafiyanın tədrisi metodikası kafedrasında laborant vəzifəsində çalışıb.

Apardığı dərslər:

Dünyanın iqtisadi və sosial coğrafiyası III

Azərbaycanın iqtisadi və sosial coğrafiyası

Ümumtəhsil kurikulumunun əsasları.

Экономическое и социальное география мира I (Основы экономической и социальной географии)

Экономическое и социальное география мира II (География мирового промышленности)

Технико-экономические   основы     производства

География населения.

Seçilmiş əsərlər.

1. 1. Gəncə-Qazax iqtisadi rayonunda şəhərlərin inkişafına təbii və sosial-iqtisadi amillərin təsiri. Pedaqoji Universitet xəbərləri, Təbiət elmləri seriyası, 2008, №3
  1. 2. Abşeron iqtisadi rayonunda urbanizasiya prosesinin xüsusiyyətləri və inkişaf perspektivləri. Pedaqoji Universitet xəbərləri, Təbiət elmləri seriyası, 2009, №3
  1. 3. Aran iqtisadi rayonunda sənaye sahələrinin inkişafı və perspektivləri, Bakı Dövlət Universiteti, 2014.
  2. 4. Превосходство преподавания в высшем образовании. IX Международная научно-практическая конференция «Модернизация системы непрерывного образования» Дербент-2018.