Azərbaycan coğrafiyası və coğrafiyanın tədrisi texnologiyası kafedrası

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin İqtisadi coğrafiya və coğrafiyanın tədrisi metodikası kafedrasınıln baş müəllimi.

İş telefonu –0124653577.

Qısa bioqrafik məlumat

1975-ci il iyunun 30-da Cəlilabad rayonunun Babaxanlı kəndində anadan olub.

1992-ci ildə Cəlilabad rayonu Babaxanlı kənd orta məktəbini bitirib. Evlidir. İki qız övladı var.

Təhsili

Ali təhsillidir. 1997-ci ildə N.Tusi adına Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetini coğrafiya müəllimi və turizm işinin təşkilatçısı ixtisası üzrə bitirib. 2008-ci ildə AMEA-nın aspiranturasını bitirib, coğrafiya elmləri namizədi elmi dərəcəsini almışdır.

Əmək fəaliyyəti

1999-2015-ci illərdə AMEA-nın Coğrafiya İnstitutunda kiçik elmi işçi, elmi işçi və böyük elmi işçi vəzifəsində çalışıbvə BDU-da pedaqoji fəaliyyət göstərib. Peşəkarlıq səviyyəsinin artırılması ilə əlaqədar yerli və beynəlxalq səviyyəli seminarlarda iştirak edib, sertifikatlara layiq görülüb. Kurikulum proqramı ilə əlaqədar orta məktəb müəllimlərinə təlimlər keçmişdir.

2015-ci ildən ADPU-da baş müəllim vəzifəsində çalışır.

Apardığı dərslər:

• Dünyanın iqtisadi və sosial coğrafiyası;
  • Əhalicoğrafiyasi;
  • Azərbaycanın İqtisadi coğrafiyası;

Seçilmiş əsərlər

1.Azərbaycan Respublikasının coğrafiyası –(Dövlət mükafatına layiq görülüb) III cild Regional hissə Bakı-2015

2. Coğrafiya Ensiklopediyası I cild kitab Bakı, Çaşıoğlu – 2012 368 səh.

3. Coğrafiya Ensiklopediyası II cild kitab Bakı, Çaşıoğlu – 2012  368 səh.

4. Coğrafiya 8-ci sinif üçün dərslik kitab Bakı, Xəzər Etiket-2017 196

5. Coğrafiya müəllimlər üçün metodik vəsait.kitab Bakı, Xəzər Etiket-2017 178

6. Coğrafiya fənn kurikulumu proqram Kurikulum jurnalı №1. Bakı-2013

7. Regionların inkişaf proqramının Lənkəran-Astara iqtisadi rayonunda həyata keçirilməsi Məqalə AMEA. İqtisadiyyat İnstitutu. Milli İqtisadiyyatın problemləri. Elm Bakı 2007

8. Şəki Zaqatala iqtisadi rayonunda sosial infrastuktur sahələrin ərazi təşkili.Monoqrafiya.Şəki- Zaqatala iqtisadi rayonunda əhalinin ərazi təşkilinin iqtisadi coğrafi problemləri Bakı-2016. Z.N.Eminov, N.H.Əyyubov, E.S.Bədəlov.

9. Azərbaycanda əhalinin ərzaq təhlükəsizliyinin təmin edilməsində kənd təsərrüfatının müasir səviyyəsinin təsiri       Məqalə       “İnsan və ətraf mühit münasibətləri” Coğrafiya Cəmiyyətinin əsərləri XX cild. Bakı-2018