Azərbaycan coğrafiyası və coğrafiyanın tədrisi texnologiyası kafedrası

ADPU-nun İqtisadi Coğrafiya və coğrafiyanın tədrisi metodikası kafedrasının müəllimi.

İş telefonu – (994) 12 465 35 77

Qısa bioqrafik məlumat:

1989-ci il sentyabrın 1-də Ağstafa şəhərində anadan olub.

2006-cı ildə Bakı şəhəri 18 saylı orta məktəbi bitirib. Subaydır.

Təhsili:

Ali təhsillidir.

• Bakalavriat pilləsini: 2010-ci ildə Bakı Dövlət Universitetini Coğrafiyaçı, Coğrafiya müəllimi ixtisası üzrə bitirib.
  • Magistratura pilləsi: 2014-cü ildə Azərbaycan Dövlət Pedoqoji Universitetini İqtisadi və Sosial Coğrafiya ixtisası üzrə bitirib.
  • Hal-hazırda AMEA akad. H.Əliyev adına Coğrafiya İnstitutunda «İnsan Coğrafiyası» ixtisası üzrə dissertantdır.

Əmək fəaliyyəti:

• 2014-2017-ci illərdə ATMU-nun «Turizm Biznesi» kafedrasında Saat hesabı qaydada müəllim vəzifəsində çalışıb.
  • 2017-2018-ci tədris ilində ADU-nun «Regionşunaslıq» kafedrasında Saat hesabı qaydada müəllim vəzifəsində çalışıb.
  • 2017-ci ilin sentyabrından bu günə kimi ADPU-nun «İqtisadi coğrafiya və CTM» kafedrasında müəllim vəzifəsində çalışır.

Apardığı dərslər

• Dünyanın iqtisadi və sosial coğrafiyası I və II
  • Coğrafiyanın tarixi
  • Avropa ölkələrinin coğrafiyası
  • Diyarşünaslıq

Seçilmiş əsərlər:

1. Gəncə-Qazax iqtisadi rayonunda sürüşmənin əhali məskunlaşmasına təsiri - Azərbaycan xalqının Ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 91-ci il dönümünə həsr olunur. Magistrların XIV Respublika elmi konfransının materialları. I Hissə. SDU. Sumqayıt, 2014. Səh. 403-405.
  2. Zəlzələ zamanı turizmin təhlükəsizliyinin ərazi təşkili – Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin 10-illiyinə həsr olunmuş “TURİZM VƏ REKREASİYA XXI ƏSRDƏ: PROBLEMLƏR VƏ PERSPEKTİVLƏR” mövzusunda Beynəlxalq Elmi-Praktiki Konfransın Materialları. ATMU, 2015. 18-19 Dekabr. Səh. 163-168.
  3. Gəncə-Qazax iqtisadi-coğrafi rayonunda əhali məşğulluğunun yenidən qurulması yolları - “AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASINDA DEMOQRAFİK İNKİŞAF: ƏHALİ MƏSKUNLAŞMASININ PERSPEKTİVLƏRİ VƏ REGİONAL PROBLEMLƏRİ” MÖVZUSUNDA ELMİ KONFRANSIN MATERİALLARI. Bakı, 2016. Səh. 133-140.
  4. Gəncə-Qazax iqtisadi-coğrafi rayonunun təbii ehtiyat potensialının turizmin ərazi təşkilinə təsiri – c.e.d., dos. N.Ə.Paşayev ilə birlikdə. «AZƏRBAYCAN HAVA YOLLARI» QAPALI SƏHMDAR CƏMİYYƏTİ. MİLLİ AVİASİYA AKADEMİYASI. İSSN 1811-7341. ELMİ MƏCMUƏLƏR. CİLD 20 №1. Yanvar-Mart, Bakı, 2018. Səh. 34-40.