Azərbaycan coğrafiyası və coğrafiyanın tədrisi texnologiyası kafedrası

ADPU-nun İqtisadi Coğrafiya və Coğrafiyanın Tədrisi Metodikası  kafedrasının müəllimi

İş telefonu- 012 465 35 77

Qısa bioqrafik məlumat

Məmmədova Fəxriyyə Arif qızı 25 noyabr 1982- ci ildə Bakı şəhərində anadan olub. 1989-cu ildə Bakı şəh.Binəqədi rayonu 276 saylı orta məktəbin birinci sinifinə getmiş 1999- cu ildə oranı bitirib. Evlidir, 2 övladı var.

Təhsili:

Ali təhsillidir.

1999-cu ildə Azərbaycan Dövlət Pedoqoji Universitetinin Coğrafiya fakultəsinə qəbul olmuş, 2004-cü ildə fərqlənmə diplomu ilə bakalavr pilləsində təhsilini tamamlayıb.

2004- cü ildə ADPU-nun magistratura şöbəsinə İqtisadi və sosial coğrafiya ixtisası üzrə magistr qəbul olmuş, 2007-ci ildə magistr pilləsini fərqlənmə diplomu ilə bitirmişdir.

2014-cü ildən ADPU-da fəlsəfə doktoru proqramı üzrə dissertant olaraq təhsil alır.

Əmək fəaliyyəti :

2001- ci ildə Nərimanov rayonu 36 saylı orta məktəbə müəllim vəzifəsinə işə düzəlmişir.

2008- ci ildən ADPU-nun İqtisadi Coğrafya və CTM kafedrasında müəllim vəzifəsində çalışır.

Apardığı dərslər:

-Coğrafiyanın tədrisi metodikası

-Ümum Təhsil Kurikulumunun Əsasları

Seçilmiş əsərləri:

1       Abşeron iqtisadi rayonunda sosial-iqtisadi inkişafın əsas istiqamətləri . Məqalə Xəbərlər, Təbiət elmləri seriyası ,Bakı,ADPU 2009 №4 Səh 72-75  K.Bayramov

2       Azərbaycan Respublikasının iqtisadi və sosial coğrafiyası. Proqram Bakalavr pilləsi ,Bakı, ADPU,2009 16 səh, K.Bayramov

3       Ölkəşünaslıq və Beynəlxalq turizm (magistrlər üçün) Proqram Bakı, ADPU-nun mətbəəsi, 2009 38 səh, Dr.R.İ.Səfərov

4       İqtisadi və sosial  coğrafiya Proqram Bakı, ADPU-nun mətbəəsi, 2013  77 səh K.Bayramov, S.İmanova və b.

5       Azerbaycan Cümhuriyyetinde Coğrafiya Egitminin İçerigi ve yapısı Məqalə Türkiyə, Kocaeli 2014 Səh.292-293 Dos.O.Alxasov,   N.Axundova