Elektron qeydiyyat bölməsi

Bölmə müdiri
 Rzayeva Günel
Mütəxəssis

Elektron qeydiyyat bölməsi Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində 2018-ci il tarixində yaradılmışdı.

Bölmədə əsasən aşağıdakı işlər görülür:

1. Tələbə və müəllimlərin elektron sistemdə qeyd olunması.(əmrlərə əsasən).

2. Tələbə və müəllim kontingentinin elektron formalaşdırılması, tələbələrin hərəkatı.

3. Tələbələrin şəxsi məlumatların dəyişdirilməsi (ad, soyad və ata adının dəyişdirilməsi; ixtisas dəyişmələri; təhsil formasının dəyişdirilməsi və s.).

4. Tələbələrin hərəkatı haqqında məlumatların sistemə daxil edilməsi (təhsildə fasilələr; tələbələr sırasından xaric edilmələr; bərpa əmrləri).

5. Təkrar ali təhsil alan şəxslər haqqında məlumatlar; bir təhsil müəssisəsindən digərinə köçürmələr, o cümlədən Universitetə xarici ölkələrdən köçürülmüş tələbələr haqqında məlumatlar; Universitetə qəbul edilmiş əcnəbilər haqqında məlumatlar.

6. Tədris prosesi müddətində tələbələrin nəticələrinin sistemə daxil edilməsi, elektron jurnalın tətbiqinə nəzarət və daxil edilmiş məlumatlar əsasında tələbənin qiymətləndirilməsinin elektron formada aparılması.

7.Universietin filiallarında və fakültələrində Azərbaycan Təhsil İnformasiya Sisteminin tətbiq edilməsi zamanı koordinasiyanın təmin edilməsi.

8. Sistemə daxil edilmiş məlumatlar əsasında statistik məlumatların təqdim edilməsi.