Elanlar

“İsmayıl Şıxlı və milli-mənəvi dəyərlər” Respublika elmi konfransı

Xalq yazıçısı İsmayıl Şıxlının anadan olmasının 100 illik yubileyinə həsr olunmuş “İsmayıl Şıxlı və milli-mənəvi dəyərlər”

Respublika elmi konfransı

6 dekabr 2019-cu il

KONFRANSDA İŞTİRAK ŞƏRTLƏRİ

Konfransın bölmələri

• İsmayıl Şıxlının bədii nəsri
  • Elmi-tənqidi, publisistik irsi və tərcümələri
  • Dil və üslub məsələləri

Məqalələrin  tərtib olunma qaydaları

• Məqalələrin mətni konfransın müvafiq bölmələrinin mövzularına uyğun olmalıdır.
  • Mətn Microsoft Word for Windows redaktorunda Times New Roman (Az.latın) şriftilə (hərflərin ölçüsü 12, interval – 1,5) yığılmalıdır.
  • Məruzə mətninin formatı – yuxarı, aşağı, soldan 2 sm, sağdan 1,5 sm olmaqla ən azı 5 səhifə olmalıdır. Açar sözlər, xülasə (3 dildə) və ədəbiyyat siyahısı tələb olunur.
  • Mətnin əvvəlində məqalənin adı, müəllifin soyadı, adı və atasının adı, təmsil olunduğu müəssisənin adı, göndərilən bölmənin adı qeyd edilməlidir.

MƏQALƏLƏR aşağıdakı elektron poçt ünvanına göndərilməlidir:

Məruzə məqalələrinin göndərilməsi üçün son tarix: 2 dekabr 2019-cu il

Ünvan: Bakı AZ-1000, Ü.Hacıbəyli, 68

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti

Əlaqə telefonu: (+99412) 493-01-41

493-05-85

Təşkilat Komitəsi

Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrasının  laborantı

QISA  BİOQRAFİK   MƏLUMAT

• 1984-cü ildə Bakı şəhərində anadan olmuşdur.
  • Ailəlidir, 1 övladı var.

TƏHSİLİ

• Ali təhsillidir.
  • 1991-ci ildə Bakı şəhəri Nəsimi rayonu 28 saylı orta məktəbə daxil olmuş 2001-ci ildə həmin bitirmişdir.
  • 2001-ci ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin qəbul olmuş 2006-ci ildə məzun olmuşdur. 2009-cu ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Magistratura pilləsinə qəbul olmuş 2012-ci ildə məzun olmuşdur.

ƏMƏK FƏALİYYƏTİ

• 2005 ci ildə Nərimanov rayonu 34 saylı orta məktəbdə laborant vəzifəsində işləmişəm.
  • 2006-cı ildən Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrasınında laborant vəzifəsində işləyirəm.

TƏDQİQAT SAHƏSİ

6 əsərin müəllifidir – 4 məqalə, 2 tesiz.