Virtual-Universitet

Elanlar

TƏHSİL İXTİSASI ÜZRƏ MAGİSTRATURADA BEYNƏLXALQ İKİLİ DİPLOM PROQRAMI

2w

ADPU və Corc Vaşinqton Universiteti arasında ikili diplom proqramı üzrə sənəd qəbulunun müddəti uzadılıb

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (ADPU) və ABŞ-ın Corc Vaşinqton Universiteti arasında imzalanan ikili diplom proqramı çərçivəsində 2020-2021-ci tədris ili üzrə magistratura səviyyəsinə sənəd qəbulunun müddəti dəyişdirilib. Müddət 20 may 2020-ci il tarixinədək uzadılıb.

Məlumat üçün bildiririk ki, sözügedən proqram üzrə cari ilin 13 mart tarixində sənəd qəbulu barədə elan verilmişdi.

Magistratura səviyyəsində təhsil iki il müddətində və ingilis dilində aparılacaq.

İkili diplom proqramı ilə bağlı ətraflı məlumatlarla elan vasitəsilə tanış ola bilərsiniz.

ADPU və Corc Vaşinqton Universiteti arasında ikili diplom proqramı üzrə oxumaq istəyənlərin nəzərinə

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (ADPU) və ABŞ-ın Corc Vaşinqton Universiteti arasında imzalanan ikili diplom proqramı çərçivəsində 2020-2021-ci tədris ili üzrə magistratura səviyyəsinə qəbula start verilir.

Sözügedən ikili diplom proqramı çərçivəsində təhsil almaq istəyənlər 15 aprel 2020-ci il tarixinədək müraciət etməlidirlər.

İkili diplom proqramı ilə bağlı əlavə məlumatlarla elan vasitəsilə tanış ola bilərsiniz.

Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrasının  laborantı

QISA  BİOQRAFİK   MƏLUMAT

• 1984-cü ildə Bakı şəhərində anadan olmuşdur.
  • Ailəlidir, 1 övladı var.

TƏHSİLİ

• Ali təhsillidir.
  • 1991-ci ildə Bakı şəhəri Nəsimi rayonu 28 saylı orta məktəbə daxil olmuş 2001-ci ildə həmin bitirmişdir.
  • 2001-ci ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin qəbul olmuş 2006-ci ildə məzun olmuşdur. 2009-cu ildə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Magistratura pilləsinə qəbul olmuş 2012-ci ildə məzun olmuşdur.

ƏMƏK FƏALİYYƏTİ

• 2005 ci ildə Nərimanov rayonu 34 saylı orta məktəbdə laborant vəzifəsində işləmişəm.
  • 2006-cı ildən Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Yaş və pedaqoji psixologiya kafedrasınında laborant vəzifəsində işləyirəm.

TƏDQİQAT SAHƏSİ

6 əsərin müəllifidir – 4 məqalə, 2 tesiz.