Pedaqoji Universitetdə “Xəmsə” intellektual oyunu üzrə yarış keçirilib

Mayın 4-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti Təhsil Könüllüləri Tələbə Birliyinin (ADPU TKTB) İntellekt dərnəyi və Tarix və coğrafiya fakültəsinin təşkilatçılığı ilə ilə "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" və "COP 29" çərçivəsində "Xəmsə 2" intellektual yarışı keçirilmişdir.
Yarışda 6 komanda (“Bosses”, “SABAH”, “ALFA”, “Master Class”, “Üzərlik”, “Elşənin dostları”) qalibiyyət uğrunda mübarizə aparıb.
Yarış zamanı iştirakçılara dünyagörüşünə dair, ümumilikdə 5 mövzuda 30 sual təqfim olunub.
Yarışın yekununda qalib Tarix və coğrafiya fakültəsinin tələbələrindən ibarət “Bosses” komandası, II yerin sahibi isə SABAH qrupları tələbərindən ibarət “SABAH” komandası olub.
Sonda qalib komandalar diplomla təltif edilib, iştirakçılarla xatirə fotosu çəkdirilib.