planlasdirma

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektorluğun nəzdində fəaliyyət göstərən Beynəlxalq layihələr və qrantlar şöbəsi 2021-ci ildə yaradılmışdır. Beynəlxalq layihələr və qrantlar şöbəsi universitetin fəaliyyət istiqamətinə uyğun olaraq beynəlxalq təcrübənin tətbiqi imkanlarının araşdırılması, yerli və xarici müəssisələrlə, beynəlxalq təşkilatlarla, elm fondları ilə əməkdaşlıq edərək müxtəlif layihələrin işlənməsi və icrasını təmin edir.

Şöbə həmçinin layihə və qrant sahəsində qabaqcıl yerli və beynəxalq təcrübənin öyrənilməsi, qrant müsabiqə və beynəlxalq layihələrdə universtetin pofessor-müəllim, tələbə, inzibati heyətin məlumatlandırma işinin təşkili, potensialının artırılması, iştiraklarının təmin edilməsi kimi funksiyaları icra edir.

Hazırda şöbəyə Mehparə Əhmədova rəhbərlik edir. Əlavə olaraq şöbədə baş mütəxəssis Gülnar Dəmirova və mütəxəssis Müjgan Əliyeva çalışır.

Strukturun yerləşdiyi inzibati bina: Səbail (Əsas) tədris korpusu

Otaq nömrəsi: № 313