Multilingualism, internationalization, digitalization as factors of innovations in teacher education.

Azərbaycan Respublikası Elm və Təhsil Nazirliyi

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti

Məlumat məktubu

Hörmətli həmkarlar!

Sizi 5-6 iyun 2023-cü il tarixində Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində Fridrix Aleksadr Universiteti Erlangen-Nurenberq (Almaniya), Abay adına Qazax Milli Pedaqoji Universiteti (Almatı, Qazaxstan,), Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (Bakı, Azərbaycan) tərəfdaş olduğu “Pedagogical Professionalism and Internationalization – Dialogue with the Post – Soviet Islamic Education Space” (2020–2023) layihə çərçivəsində keçiriləcəkMultilingualism, internationalization, digitalization as factors of innovations in teacher education” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfransda iştirak etməyə dəvət edirik.

Konfransın bölmələri:

1. International education – history, development and current problems. Practice in Azerbaijan, Germany and Kazakhstan.
  2. Teacher education in the XXI century – urgent problems and perspectives.
  3. Digitalization in education.

Konfransın işçi dili: ingilis dili

Konfrans materialının tərtibinə qoyulan tələblər:

Kağız ölçüsü – A4

Boş sahə - hər tərəfdən 2 sm

Şrift ölçüsü – 12 pt, Times New Roman

Sətirarası məsafə  - 1,15 sm

Abzas – 1,25 sm

Müəllifin adı, soyadı – sağ küncdən, qalın şriftlə

İş yeri, şəhər ölkə - sağ küncdən, kursivlə

E-poçt ünvanı - sağ küncdən, kursivlə

Tezisin adı – ortadan, böyük hərflə, qalın şriftlə

Açar sözlər (5-6 söz) – ingilis dilində

Həcmi – 3 səhifəyə qədər

Ədəbiyyata istinadlar – kvadrat mötərizədə

Ədəbiyyat siyahısı - əlifba sırası ilə

Son göndərmə tarixi - Materiallar 15 may, 2023-cü il tarixinədək Bu email ünvanı spambotlardan qorunur. Onu görmək üçün JavaScripti qoşmaq lazımdır. elektron ünvanına göndərilməlidir.

Təşkilat Komitəsi tezislərin konfransın proqramına daxil edilməsi hüququnu özündə saxlayır.

Əlaqəli şəxs – f.ü.f.d. Qasımova Mirvari

Mühüm qeyd: Konfrans proqramına daxil edilən tezis müəlliflərinə çıxış etdikləri halda iştiraklarına dair sertifikat veriləcəkdir. Konfrans “Pedagogical Professionalism and Internationalization – Dialogue with the Post – Soviet Islamic Education Space” (2020 – 2023) adlı Beynəlxalq layihə çərçivəsində həyata keçirildiyi və layihənin yekun hesabat xarakterini daşıdığı üçün tezis materiallarının nəşr edilməsi nəzərdə tutulmur.

Təşkilat Komitəsi