Məktəbəqədər təhsil fakültəsində 1-ci kurslarla ilk görüş keçirilib!

13 sentyabr 2022-ci ildə ADPU-nun Məktəbəqədər təhsil fakültəsinə qəbul olmuş 1-ci tədris ili tələbələri ilə görüş keçirilib, tələbələrin fakültə və ixtisasla tanışlığı baş tutub.

Görüşdə fakültənin dekanı dosent Nailə Hüseynova, Məktəbəqədər təhsilin pedoqogikası kafedrasının müdiri professor Museyib İlyasov, Ümumi psixologiya kafedrasının müdiri professor Ramiz Əliyev, Pedoqoji psixologiya kafedrasının müdiri psixologiya üzrə elmlər doktoru Qızxanım Qəhrəmanova, Xüsusi təhsil kafedrasının əməkdaşları və kafedraların professor-müəllim heyəti, fakültə tyutorları Şəhla Əliyeva, Kəmalə Hacızadə, İlahə Quliyeva, Sevinc Əhmədzadə və Qönçə Rəhimova iştirak ediblər. Çıxış edənlər gəncləri tələbə adını qazanmaları münasibəti ilə təbrik edib, tövsiyyələr veriblər, həmçinin ümumi universitet, fakültə və ixtisaslar haqqında təqdimat göstərərək məlumat verib, verilən sualları cavablandırıblar.