Pedaqoji Universitetdə “Könüllülük yarmarkası” layihəsi çərçivəsində görüş keçirilib!

Oktyabrın 28-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində (ADPU) Azərbaycan Respublikasının Gənclər Fondu (AzGF) və Azərbaycan Könüllü Təşkilatları İttifaqının (AKTİ) birgə təşkilatçılığı ilə həyata keçirilən “Könüllülük yarmarkası” layihəsi çərçivəsində tələbələrlə görüş keçirilib.
Görüşdə könüllülük anlayışı və ölkəmizdə könüllülük hərəkatının inkişafından danışılmış, AKTİ-yə üzv olan könüllü təşkilatlarının təqdimat videoçarxları nümayiş etdirilmişdir.
Zalda əyləşən tələbələrin “Könüllü olmaq üçün tələblər, öhdəliklər, müraciət qaydaları və s. kimi sualları ətrafında müzakirələr aparılaraq, gənclərə könüllülük platformaları haqqında geniş məlumat verilmişdir