ADPU-nun rektoru Cəlilabad filialının kollektivi ilə görüşüb

İyunun 14-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) rektoru professor Cəfər Cəfərov və tədris işləri üzrə prorektor dosent Eldar Aslanov ADPU-nun Cəlilabad filialını ziyarət ediblər.
Rektor Cəfər Cəfərov filialın elmi-pedaqoji heyəti ilə görüşdə Milli Qurtuluş Günü münasibətilə kollektivi təbrik edərək, bu gün ölkəmizin Ulu Öndər Heydər Əliyevin siyasi ideyalarını uğurla həyata keçirən Azərbaycan Respublikasının Prezidenti cənab İlham Əliyevin rəhbərliyi ilə regionun lider dövlətinə çevirildiyini, Azərbaycanın MDB məkanında öz ərazi bütövlüyünü hərb yolu ilə bərpa edən yeganə ölkə olduğunu vurğulayıb.
Prof. C.Cəfərov bütün sahələrdə olduğu kimi ali təhsilin, xüsusən regional ali təhsilin də sürətlə inkişaf etdiyini diqqətə çatdıraraq, filial kollektivinə fəaliyyətlərində yeni uğurlar arzulayıb, ADPU-nun geniş şəbəkəsi ilə müəllim hazırlığının flaqmanı olduğunu qeyd edib.